Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ikke røre!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Grodag eller 2. pinsedag? Ja takk, begge deler. Noe annet skulle faktisk bare mangle. Hos oss skal ikke regjeringen finne fnugg av støtte til et eventuelt forslag om å kutte ned på antallet fridager for å finansiere kontantstøtten. De fleste heltidsarbeidende lønnstakere har også omsorg for nære pårørende, barn og gamle foreldre. Da er det ikke rimelig å kreve at denne store gruppen skal gi avkall på et gode som en skinnende blank fridag er, når våren omsider er underveis.
  • Det er en myte at vi velter oss i ferier og helligdager her til lands. Bare Belgia har færre fridager enn oss i Vest-Europa. Derimot holder normalarbeidsdagen på å forandre seg. Stadig flere av oss jobber fleksibelt, om natta og på fri- og helligdager. Det er dette som vil være utviklingen i arbeidslivet framover. Vi må omstille oss og arbeide når arbeidet skal utføres. Dette samarbeidet bør ikke regjeringen undergrave.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling