- Ikke se nyheter alene

KRISTIANSAND (Dagbladet): Rektor Inger Berit Mjølund frykter at resultatene av obduksjonsrapporten kan bli for sterk kost for medelevene til drapsofrene. Nå advarer hun barna mot å se nyhetssendinger alene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi er redd det kommer fryktelige meldinger fra obduksjonsrapporten på pressekonferansen, og det kan bli tøft. Vi anbefaler at barna er sammen med foreldrene når nyhetene kommer, sier rektor Inger Berit Mjølund til Dagbladet.

I dag har hun sendt et brev til foreldrene der hun ber de sitte sammen med barna under dagens nyhetssendinger, og inviterer de foreldrene som ønsker det å bli med barna på skolen i morgen.

Politiet har nå mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk Institutt ved Riskhospitalet i Oslo. Denne rapporten vil gi svar på hvordan jentene ble drept, og om de ble seksuelt misbrukt. Politiet har ennå ikke bestemt hvor mye de vil gå ut med på pressekonferansen kl 16.00.

- Vi skal gå gjennom resultatene av obduksjonen nå. I løpet av ettermiddagen skal vi finne ut hva vi kan offentliggjøre og hvilke deler av rapporten vi må holde tilbake av hensyn til etterforskningen, sa politiinspektør Magnus Andreassen i til NTB tidligere i dag.

ADVARER: Rektor Inger Berit Mjølund advarer drapsofrenes medelever mot å se nyheter alene.