Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ikke sex, bare glamour

Iført en ultrakort kjole skapte den britiske storfavoritten Gina G nærmest ekstase-stemning i Oslo Spektrum da hun i går kveld sang «Just A Little Bit». Selv avviser 25-åringen at hun akter å feie konkurrentene av banen ved å spille på sex i sin sceneopptreden under årets EuroSong-finale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

RUNE MOEN

- Det handler ikke om sex, men god gammeldags Hollywood-glamour. Dersom jeg kan vinne en EuroSong-finale med det, skammer jeg meg ikke, sier Gina G i et eksklusivt intervju med Dagbladet seint i går kveld.

Gina G innvilget Dagbladet et siste lite intervju før hun skulle legge seg etter generalprøven i natt.

- Jeg er kjempefornøyd. Følte at lyden endelig satt, noe jeg og de andre har slitt med tidligere. Nå krysser jeg bare fingrene for at alt sitter som det skal i morgen også, sier hun.

Holdt pusten

Det europeiske pressekorpset trakk pusten da den australskfødte jenta entret scenen. I sin gullskimrende kjole - som enkelte mente liknet mer på et halskjede - tok hun fullstendig luven fra de andre artistene. Bedre ble det ikke da hun satte i gang med sine forføriske bevegelser til «Just A Little Bit», som akkurat nå herjer på de britiske musikklistene. Låta har alt det en hit skal ha, er lystig og har tempo. Og så framføres den av EuroSongs kanskje mest scenevante person.

Selv tilskriver Gina G det sine fem år som discjockey.

- Jeg flyttet til London i 1994 for å få fart på karrieren. I Australia møtte jeg bare veggen hos plateselskaper som ikke engang ville lytte på demotapen min, sier hun.

Image viktig

Gina G legger ikke skjul på at imaget er meget viktig i karrieren hennes.

- Det betyr mye. Akkurat nå er det glamorøs Hollywood-stil, men det kan kanskje forandre seg i løpet av karrieren, forteller hun.

25-åringen framholder at hun planlegger å gi ut et platealbum. - Det blir nok ikke så europop-inspirert som «Just A Little Bit», men likevel sanger med god variasjon, med vekt på dancemusikk.

- Hva om du ikke vinner EuroSong-finalen?

- Det er jeg ikke avhengig av. «Just A Little Bit» ligger allerede på toppen av listene i England og ting er godt i gang. Men utvilsomt vil en EuroSong-seier hjelpe, sier Gina G til Dagbladet.