Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ikke siter meg!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvilken avis kommer du fra?

- Sør-Trøndelag.

- Du må ikke sitere meg, dette er et privat foredrag. Sa NRKs ustoppelige Olav Gran-Olsson. På en oljekonferanse i Orkanger. Foredragsholderen sørget for et innslag av «kjendisfaktor» under konferansen, men journalist Gran-Olsson var egentlig ikke der. Sa han.

Avisas utsendte, John M. Myhrhaug , synes dette ble litt vel mye å svelge, og tar opp spørsmålet i en kommentar (som sto på leserbrevsida i Sør-Trøndelag). Han påpeker at programmet for konferansen inneholdt opplysningen om at foredragsholderen var økonomisk og politisk medarbeider i NRK-Fjernsynet.

Ingen kjenner dagen før Gran-Olsson har talt...

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling