Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bilbrann på E6

- IKKE snu på E6

Politiet med klar beskjed til utålmodige sjåfører etter at bilbrann skapte trafikkaos.

BRANN: En personbil står i full fyr på E6 ved Kløfta, nordgående retning, melder politiet på Twitter. Vis mer

SISTE: Begge kjørefelt nå er åpne.

En personbil sto fredag ettermiddag i full fyr på E6 ved Kløfta, nordgående retning, melder politiet på Twitter. Nødetatene rykket ut til stedet.

Det ble ikke rapportert personskade, men politiet meldte om trafikkaos. Etter bilbrannen var sørgående kjørefelt åpent, men det oppsto kø.

På grunn av kødannelse ga politiet følgende beskjed på Twitter:

- IKKE snu på E6. Dette er strengt forbudt, og skaper farlige situasjoner, skriver politiet.

ULYDER: Bilfører har fortalt politiet at han hørte ulyder fra bilen og at varsellamper blinket før bilen begynte å brenne. Foto: Martin Benedikt Sjue
ULYDER: Bilfører har fortalt politiet at han hørte ulyder fra bilen og at varsellamper blinket før bilen begynte å brenne. Foto: Martin Benedikt Sjue Vis mer

Førerkort-advarsel

Operasjonsleder Ronny Samuelsen sier til Dagbladet at politiet har fått meldinger om at biler har snudd på E6, og at dette er bakgrunnen for advarselen.

- Det skjer veldig ofte i forbindelse med kø, at folk blir utålmodige, og så snur de, sier Samuelsen.

- Vi vil ikke at biler skal snu. Det er forbudt, og sjåfør kan miste førerkortet hvis politiet ser det.

KØ: Nordgående kjørefelt er stengt i forbindelse med bilbrannen. Sørgående kjørefelt er åpent, men politiet melder om kø. Foto: Martin Benedikt Sjue
KØ: Nordgående kjørefelt er stengt i forbindelse med bilbrannen. Sørgående kjørefelt er åpent, men politiet melder om kø. Foto: Martin Benedikt Sjue Vis mer

Ulyd og varsellamper

Samuelsen oppfordrer bilister i området til å være tålmodig. Cirka 15.30 sier operasjonslederen til Dagbladet at veien vil bli åpnet om ikke altfor lenge.

Politiet har vært i dialog med bilfører.

- Han forklarer at det har kommet ulyder fra bilen. Varsellamper har begynt å blinke, og så har det begynt å brenne, sier Samuelsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!