Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ikke stem på meg!

Doug Couvertier kjempet hardt for at velgerne i Southwest Ranches skulle stemme han inn i bystyret. Men nå trygler han folk om at de ikke skal skrive navnet hans på stemmesedlene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Couvertier har drevet dør-til-dør-kampanjer, avertert i aviser og sendt brev til innbyggerne i Southwest Ranches i Fort Lauderdale i Florida. Derfor vakte det stor oppsikt da han sto fram og ba folk glemme at han hadde stilt opp. Couvertier forsto nemlig at hvis han begynte i en heltidsjobb som distriktspolitiker, måtte han slutte i jobben som brannsjef. Det hadde han ikke lyst til, for det er bare tre år til han kan pensjonere seg, og få med seg en god slump penger.

- Jeg skal gjøre alt jeg kan for at han ikke blir valgt, sier Couvertiers gode venn Vince Falletta til lokalavisa Sun-Sentinel. Falletta er ordfører i distriktet.

Årsaken til at Couvertier ikke har trukket seg, er fordi valget foregår på tirsdag. Det er for kort tid til at valgkomiteen vil godkjenne en eventuell søknad å trekke kandidaturet.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media