«Ikke still folkene dine i forlegenhet, Bjarne Håkon»

Carl I. Hagens råd.

UHOLDBART: Carl I. Hagen mener Bjarne Håkon Hanssen vil gjøre det uholdbart for sine ekskolleger og tidligere underordnede hvis han går i dialog med dem i sin nye rolle. 
Foto: Erik Johansen / SCANPIX
UHOLDBART: Carl I. Hagen mener Bjarne Håkon Hanssen vil gjøre det uholdbart for sine ekskolleger og tidligere underordnede hvis han går i dialog med dem i sin nye rolle. Foto: Erik Johansen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Carl I. Hagen ønsker debatt om lengden på karantenen politikere bør pålegges når de begynner i næringslivet.

Utgangspunktet er Bjarne Håkon Hanssens omstridte inntreden i kommunikasjonsbyrået First House, direkte fra helseministerstolen.

— Jeg mener det er helt nødvendig å diskutere karenstid både for statsråder og stortingsrepresentanter, men det må være et system som går begge veier. Karenstid kan ikke være gratis. Vi kan ikke pålegge en politiker å kjøre taxi mens han venter på å slippe til i sin nye jobb.

Personlig kontaktCarl I. Hagen sier til Dagbladet at han ønsker Bjarne Håkon Hanssen hjertelig velkommen til kommunikasjonsbransjen.

— Jeg tar det som en selvfølge at han ikke påtar seg oppdrag innenfor de saksfelt han har hatt ansvar for i Helse- og omsorgsdepartementet og Arbeids- og inkluderingsdepartementet. Her kan han ikke ha personlig kontakt på mange år, sier Hagen.

Og utdyper:

— Hvis han går inn i dialog med sine ekskolleger og tidligere underordnede, vil han gjøre det uholdbart for dem. Mitt råd er: Ikke still folkene dine i forlegenhet, Bjarne Håkon!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer