Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ikke straffbar handling bak dødsfall i Ringsaker

Mann i 40-årene fra Næroset funnet død.

 - IKKE STRAFFBAR HANDLING:  Politiet sperret tirsdag av et hus i naboalget til der mannen i 40-årene ble funnet død mandag ettermiddag. Foto: Trond Lillebo, Hamar Arbeiderblad/NTB Scanpix.
- IKKE STRAFFBAR HANDLING: Politiet sperret tirsdag av et hus i naboalget til der mannen i 40-årene ble funnet død mandag ettermiddag. Foto: Trond Lillebo, Hamar Arbeiderblad/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Svarene vi har fått i den foreløpige obduksjonsrapporten, tyder på at dødsfallet ikke skyldes en straffbar handling. Den døde er en mann i 40-årene fra Næroset, opplyser Hedmark politidistrikt i en pressemeldning ved 14.45-tiden.
(Dagbladet): Politiet i Hedmark tror de kjenner identiteten til den døde mannen som ble funnet i bygda Næroset i Ringsaker mandag ettermiddag.

- Det er en norsk mann, og pårørende til den vi mener det er, er allerede varslet. Vi håper at den foreløpige obduksjonsrapporten tirsdag ettermiddag kan gi svar om identitet og om dødsårsak, opplyser politiadvokat Liv Hilde Nytrøen til Dagbladet.

Hun sier at politiet kjenner mannen fra før.

Kriminalteknikere og andre polititjenestmenne aksjonerte i formiddag mot et hus i kommunen.

Adressen er kjent av politiet fra før, skriver Hamar Arbeiderblad.

Parallell narkosak
Ved 11-tiden gikk kriminalteknikere og andre tjenestemenn inn i huset.

- Politiet har ingen spesifikk ransakelseordre i forbindelse med dødsfallet. Vi jobber med en narkotikasak i distriktet parallelt, sier politiadvokat Nytrøen til Dagbladet

Ingen er mistenkt, siktet eller pågrepet, men et titall personer er avhørt med status som vitne.

- Vi har pratet med beboere i området, og deres observasjoner har bidratt å kaste lys over funnet av den døde mannen, som vi fortsatt betegner som et unaturlig dødsfall, sier politiadvokaten ved 13-tiden.

 Det var ved 16.15-tiden mandag at en tilfeldig forbipasserende fant en død mannen ved en tursti om lag 300 meter fra skolen i bygda - på strekningen mellom Fløtliveien og Åsmarkveien.

Funn og Kripos
Den døde mannen var synlig fra turstien, og han var ikke tildekket.

- Det er ikke noe som tyder på at han har ligget der veldig lenge, altså ikke i flere dager. Det var funn på stedet som gjorde at Kripos ble koplet inn allerede i går kveld, opplyser politiadvokat Liv Hilde Nytrøen.

Politiet går fortsatt bredt ut i etterforskningen og arbeider etter flere hypoteser om hva som kan ha skjedd med mannen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media