- Ikke tilfeldig at det ble avfyrt skudd mot akkurat denne leiligheten

Oslo-politiet knytter skuddene på Grønland i går kveld til uoverensstemmelser i rommiljøet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ved 22-tida i går kveld meldte Oslo-politiet om skudd avfyrt mot en leilighet på Grønland i Oslo.

- Vi fikk første melding ved 21.45-tida og har helikopter, hund og patruler i område. De er bevæpnet, uttalte operasjonsleder Tor Gulbrandsen til Dagbladet.

Grønland politistasjon er ansvarlig for etterforskningen av hendelsen.

- Det er nok en foranledning til at det er blitt avfyrt skudd. Det har vært noen konflikter i rommiljøet den siste tida. Vi holder alle muligheter åpne, men det er nok ikke tilfeldig at det ble skutt mot akkurat denne leiligheten, sier stasjonssjef Kåre Stølen til Dagbladet.

Oslo-politiet har ennå ikke pågrepet noen i saken.

Skudd gjennom vindu Leiligheten det er skutt mot ligger i området rundt Botanisk hage på Grønland i Oslo.

Politiet opplyste i går til Dagbladet på stedet at det skal være skutt mot en leilighet som ligger i første etasje.

- Det har blitt skutt mot en leilighet. Sannsynligvis 3-4 skudd  i rask hastighet. I hvert fall et av dem har gått gjennom et vindu og inn i en leilighet, uttalte innsatsleder Lasse Alver.

Vitner har fortalt politiet at de observerte en væpnet mann på stedet i går kveld.

Ingen kom til skade under episoden.

- Så mann løpe I går kveld og natt søkte politiet over hele Oslo etter gjerningspersonen som altså ennå ikke er pågrepet.

Ved Motzfeldtsgate hadde politiet i går fire patruljer med hunder ute på jakt etter gjerningspersoner. Delen av Motzfeldtsgate mellom Heimdalsgata og Herslebsgate ble sperret av.

- Jeg hørte fire-fem skudd. Deretter løp en mann fra stedet, uttalte et vitne til Dagbladet.

KNYTTES TIL ROMMILJØET: Det ble mandag avfyrt flere skudd mot en leilighet i Motzfeldtsgate på Grønland i Oslo. Minst en av skuddene gikk gjennom et vindu. Bevepnet politi søkte i området på Grønland og nedre Tøyen etter den mistenkte og satte inn hundepatruljen for å finne spor etter våpen og gjerningsmannen. Krimteknikere jobbet med å kartlegge patronhylser og sikre andre spor på åstedet. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
KNYTTES TIL ROMMILJØET: Det ble mandag avfyrt flere skudd mot en leilighet i Motzfeldtsgate på Grønland i Oslo. Minst en av skuddene gikk gjennom et vindu. Bevepnet politi søkte i området på Grønland og nedre Tøyen etter den mistenkte og satte inn hundepatruljen for å finne spor etter våpen og gjerningsmannen. Krimteknikere jobbet med å kartlegge patronhylser og sikre andre spor på åstedet. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer