Ikke tømt på over to måneder:
- Søpla flyter. Det ser ikke ut her

Plast- og papirsøpla til Terje Roar Tollefsen har ikke blitt hentet siden før jul. Han beskriver situasjonen som frustrerende.

FRUSTRERTE: Terje Roar Tollefsen og naboenes plast- og papiravfall har ikke blitt hentet på flere måneder. Foto: Kenneth Lia Solberg/Dagsavisen Fremtiden
FRUSTRERTE: Terje Roar Tollefsen og naboenes plast- og papiravfall har ikke blitt hentet på flere måneder. Foto: Kenneth Lia Solberg/Dagsavisen Fremtiden Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Terje Roar Tollefsen er lite imponert over søppelhenternes arbeid denne vinteren. Søpla til beboerne på Store Landfall på Åssiden i Drammen har nemlig ikke blitt hentet på månedsvis.

Grunnen skal ifølge ham være at veien opp mot boligfeltet er smal og dårlig brøytet. Det var Dagsavisen Fremtiden som først omtalte saken om søpla som ikke har blitt hentet før jul.

- Vi har ringt Renovasjonsselskapet for Drammesregionen (RfD) som har ansvar for avfallshentingen. De sier at de har problemer med å komme opp bakken fordi den er så smal, bratt og glatt, sier Tollefsen til Dagbladet.

Derfor betaler han og de andre beboerne i området 6 000 kroner i året for å få brøytet og strødd veiene i feltet.

- Det er flere enn oss som bor i bratte bakker i Drammen, og det er problemer med brøytingen generelt. Fordi vi bor i en gråsonevei, betaler vi mye for at det skal bli brøytet her, sier Tollefsen.

- Aldri opplevd liknende

Tollefsen, som har bodd i samme område i 40 år, sier han aldri har opplevd at søppelet ikke har blitt hentet før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer