Ikke tro det du hører

Aprilsnarrene florerer. Gikk du fem på?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): NRK Radio meldte fredag morgen at NRK Fjernsynet muligens må gå over i sort-hvitt fra og med 1. mai fordi ordningen med fargefjernsyn aldri ble formelt gjort permanent. Kringkastningssjef John G. Bernander uttalte at kanalen ville gjøre alt for at de skulle klare å sende i farger etter eller så snart som mulig etter 1. mai.

Samme kanal meldte at finansieringen av tunnel under Bjørvika var i boks etter at bompengeavgiften over hele landet skulle økes med fem kroner. Bergenserne var lite fornøyde.

Hamar Arbeiderblad melder at VIF kjøpte Oluwasegun Abiodun fra Ham-Kam. Prisen var 10,5 millioner kroner. Men siden nettavisa har begynt å ta betalt for artiklene, får vi ikke lest hele spøken...

Dagsavisen meldte at alle aviser som mottar pressestøtte må skrive en firedel av artiklene på nynorsk for fortsatt å beholde støtten.

Vårt Land at sogneprest Einar Gelius i Vålerenga lager et nettverk for Israel- og fotballinteresserte folk i hovedstaden. Han og biskop Ole Chr. Kvarme skal lage et nettverksselskap med fristende fordeler, blant annet rabatter på turer til Midtøsten og rabatt på hjemmekamper til Vålerenga.

Høgskolen i Gjøvik hadde en artig spøk i samarbeide med Nettavisen. Et nytt virus kan ødelegge skjermen, men det er selvsagt bare å laste ned en fiks.

I Fedrelandsvennen åpner trener Tom Nordlie for avstemming via sms for å sikre din spiller plass på serielaget.

Adresseavisen kunne kunngjøre at øya Munkholmen er leid ut til en oljesjeik og stengt for publikum fra juni til midten av august.

SPØK: Da Ken Marrenger i Stratford kom på jobb for ett år siden fant han hele kontoret sitt pakket inn i aluminiumsfolie. FOTO: SCANPIX
SPØK: Da Ken Marrenger i Stratford kom på jobb for ett år siden fant han hele kontoret sitt pakket inn i aluminiumsfolie. FOTO: SCANPIX Vis mer

NRK Østlandssendingen meldte at det skal bli 40 kilometer i timen i gjennomfartsveien Trondheimsveien for å bedre lufta i Grorruddalen. Reduksjonen fra 80 til 60 var ikke nok.

Pcworld samarbeider med Norman om en mobilspøk. Et nytt virus kan aktivere kameraet i kameramobiler og sende bilder uten at du vet det. Du kan selvsagt teste trikset på selskapets nettsted.

Hos BBC kan du for øvrig lese om den klassiske spøken fra 1957 der folk strømmet på for å kjøpe spaghettibusker.

Norske spilljournalister gikk sammen om en spøk om at voldsspillet Grand Theft Auto kommer i Oslo-versjon.

<B>SPØK:</B> I Kina kan du kjøpe kjempeartige blodige plasthender for å lure folk.