Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ikke ute etter penger

LILLESTRØM (Dagbladet.no): - Hvis jeg hadde vært på jakt etter enn rik mann ville jeg nok heller lett på Aker Brygge enn på Sørumsand, sa Veronica Orderud i retten i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I formiddag har Veronica Orderud blitt spurt ut av sin forsvarer Frode Sulland om hennes vanskelige oppvekst, og hennes forhold til ektemannen Per og hans familie.

Hun avviste beskyldningene om at hun giftet seg med Per fordi hun trodde han var rik.

- For det første har jeg aldri tenkt sånne tanker. Jeg har evner, og har alltid tenkt at jeg skal greie meg selv. Hvis jeg hadde vært på jakt etter enn rik mann ville jeg nok heller lett på Aker Brygge enn på Sørumsand, sa Veronica, som mente at det eneste som hadde betydd noe for henne var å finne en mann å bli glad i.

Testamentet

Ideen om at Kristins sønn David skulle arve paret hvis de døde samtidig, skal ha kommet på et møte med parets advokat om et testamente.

- Det skulle være et gjensidig testament. Den som ble igjen av oss to skulle ikke behøve å dele med noen andre. Vi hadde ikke tenkt på noe mer, sa Veronica.

Men advokaten hadde en rekke forslag til andre ting som måtte med i testamentet, blant annet hva som skulle skje hvis de døde samtidig, for eksempel i en bilulykke.

- Jeg følte meg litt overkjørt av advokaten. Vi måtte kjapt ta masse beslutninger kjapt om ting vi ikke hadde tenkt på, sa Veronica.

Hele Norges coronakart