Donald Trump

- Ikke velkommen

Valgtapet til USAs president, Donald Trump, kan bety slutten for karrierene til noen av hans mest prominente rådgivere, spår eksperter.

ENDRING: I snart fire år har Kellyanne Conway forsvart Donald Trump i offentligheten. Da hun nylig dukket opp på skjermen, var det derimot noe helt annet enn meningene hennes som sørget for debatt i sosiale medier. Foto / video: NTB Scanpix / FOX News / AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Trump tapte presidentvalget mot demokratenes presidentkandidat, Joe Biden. Likevel nekter han foreløpig å erkjenne nederlaget. Tvert imot har han og støttespillerne rundt ham gått til en rekke søksmål.

I løpet av Trumps år i Det hvite hus er offentligheten blitt kjent med en rekke støttespiller.

- Jeg tror ikke historiebøkene vil være snill med Donald Trump og presidentskapet hans. Gjennom fire år har han lagt et voldsomt press på hele det politiske systemet. Det har vært svært foruroligende. Det var nære på for framtida til systemet dersom han ikke hadde tapt nå, sier professor i statsvitenskap ved Rutgers University, Ross Baker, til Dagbladet.

Han trekker blant fram en katastrofal håndtering av coronapandemien.

- Ferdig

Nå spår han at framtidsutsiktene til de som har hjulpet Trump gjennom presidentskapet kan være ganske dystre.

- CV-ene deres vil nok ikke være velkommen blant arbeidsgivere i Washington D.C.. Folk på lavere nivåer vil kanskje klare seg greit, men hvor skal Stephen Miller gå? sier Baker.

Miller er seniorrådgiver og taleskriver for Trump. Han har blant annet hatt en svært sentral rolle i Trumps kraftige innstramminger i innvandringspolitikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer