Ivanka Trump

- Ikke velkomne i New York

Ivanka Trump har vært et midtpunkt i New Yorks sosiale elite. Etter valgnederlaget stiller flere seg kritiske til en eventuell retur.

PRESIDENTDATTER: I januar må Ivanka Trump ut av Det hvite hus. Hun og ektemannen har foreløpig ikke uttalt seg om planene videre. Skulle de returnere til New York, vil de møte flere kalde skuldre. Foto: Michael Sohn / AFP / NTB
PRESIDENTDATTER: I januar må Ivanka Trump ut av Det hvite hus. Hun og ektemannen har foreløpig ikke uttalt seg om planene videre. Skulle de returnere til New York, vil de møte flere kalde skuldre. Foto: Michael Sohn / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Jared og Ivanka er klare til å flytte tilbake til en sosietet i New York, som ikke lenger ønsker dem velkommen», proklamerte CNN for to uker siden.

Kanalen hevdet at feiringen i New Yorks gater etter Joe Bidens valgseier gjorde én ting svært tydelig: At Trump-familien ikke lenger er velkomne i metropolen.

Skribent, skuespiller og mangeårig medlem av den sosiale eliten på Upper East Side, Jill Kargman, er blant dem som har uttalt seg svært kritisk til en eventuell retur for paret.

- Presidenten har vært så nedlatende og splittende om New York, når han har omtalt byen som et mareritt, eller «has been». Ingen her kommer til å glemme det. Å i det hele tatt komme tilbake etter alt han har sagt - det kommer ikke til å funke, sier hun til kanalen.

Overfor New York Times sier Kargman at hun tror paret vil bli satt i det hun omtaler som et «sosialt fengsel».

- Vil heller gå konkurs enn å ta Trump-penger

Flere amerikanske medier stiller seg nå spørsmålet om Ivanka Trump (39) og ektemannen Jared Kushner (39) planlegger å flytte tilbake til New York, og hva som eventuelt venter paret i den sosiale eliten hvis det skjer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer