Ila-fanger hetset Staff

Ropte skjellsord fra cellevinduene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sinte fanger åpnet cellevinduene og ropte skjellsord mot advokat Tor Erling Staff og hans klient i går, skriver VG i dag.

Opptrinnet skal ha skjedd etter at Staff var på besøk hos sin klient, den 55 år gamle mannen politiet mener er Lommemannen. Flere fanger ropte gjentatte ganger «Pedo», «Lommemannen » og  «Staff er Pedo», skriver avisa.

Ropene kommer etter den kjente advokatens uttalelser om at Lommemann er «siktet for uskyldig tukling» i et direktesendt intervju med TV2. Uttalelser som Staff senere har beklaget, i alle fall litt.

- Det er en kjent sak at det er en rangordning i fengselet og at sexovergriperne ar laveste status. Det de roper bryr jeg meg ikke om. For så vidt synes jeg det er bra at også mennesker som sitter innesperret uten fri vilje, kan få uttale seg uten at ledelsen ved fengselet kutter av dem tungen, sier advokaten, som også skal ha mottat drapstrusler over telefon, til VG.

Seksualforbrytere er lavest på rangstigen i norske fengsel. Blir den antatte Lommemannen dømt venter det ham ei tøff tid bak murene, forteller voldteksdømte Anders (25) i Dagbladet i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer