Illegal innvandrer møtte opp på politistasjonen i Manchester, og krevde å bli sendt hjem til Iran fordi han er lei av byen

- Veldig sint ung mann.

KRAV: En rasende ung mann kom mandag inn på politistasjonen i Manchester, og krevde å bli sendt tilbake til Iran. Han gjorde det klart at han var lut lei av Manchester, og ville tilbake. Skjermdump: Twitter/@GMPCityCentre
KRAV: En rasende ung mann kom mandag inn på politistasjonen i Manchester, og krevde å bli sendt tilbake til Iran. Han gjorde det klart at han var lut lei av Manchester, og ville tilbake. Skjermdump: Twitter/@GMPCityCentreVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flyktningene fra Syria og Midtøsten som i disse dager rømmer fra krig og konflikt i hjemlandene preger nyhetsbildet over hele verden.

Kanskje det var derfor betjentene ved politistasjonen i Manchester ble noe perplekse da en mann kom inn i deres lokaler på mandag, og krevde å bli sendt tilbake til Iran.

- Veldig sint ung mann Mannen, som har oppholdt seg ulovlig i Storbritannia, forklarte at han var lut lei av hele Manchester, og at han foretrakk å bli deportert framfor å bli værende i byen.

- Mann arrestert tidligere ved resepsjonsskranken da han krevde å bli sendt hjem til Iran da han har fått nok at Manchester etter ti år, skriver Manchester-politiet på Twitter.

- En veldig sint ung mann som har oppholdt seg her ulovlig i 10 år. Merkelig hendelse, skriver de, og fortalte videre at immigrasjonsmyndighetene skulle ta over saken.

I går hadde saken tydeligvis blitt behandlet, men den forsmådde mannen ble nok skuffet over utfallet.

- Mannen som krevde å bli deportert da han var lei etter å ha bodd i Manchester i 10 år, må nok finne sin egen vei hjem. Han ble løslatt, skriver politiet.

Inn, ikke ut David Henshall, som var på vakt under hendelsen, forteller til avisa Independent at mannen var omlag 25 år gammel, og beskriver han som «opphisset og sint».

- Han begynte å kaste sykkelen sin rundt og slo i skranken. Det endte med at et par betjenter kom ned for å se hva problemet var. Han krevde å bli flydd tilbake til Iran umiddelbart fordi han hater Manchester og har fått nok, sier han.

Mannen ble som sagt arrestert for ordensforstyrrelse. Henshall forteller at han aldri har sett noe liknende.

- Jeg er sikker på at Iran er et vakkert sted, men vi klarte ikke å finne ut nøyaktig hva som hadde skjedd, for han hørte ganske enkelt ikke etter, sier Henshall, og peker på at de delte historien fordi fokuset i disse tider er at folk vil komme inn i landet - ikke ut.