Illegal innvandrer møtte opp på politistasjonen i Manchester, og krevde å bli sendt hjem til Iran fordi han er lei av byen

- Veldig sint ung mann.

KRAV: En rasende ung mann kom mandag inn på politistasjonen i Manchester, og krevde å bli sendt tilbake til Iran. Han gjorde det klart at han var lut lei av Manchester, og ville tilbake. Skjermdump: Twitter/@GMPCityCentre
KRAV: En rasende ung mann kom mandag inn på politistasjonen i Manchester, og krevde å bli sendt tilbake til Iran. Han gjorde det klart at han var lut lei av Manchester, og ville tilbake. Skjermdump: Twitter/@GMPCityCentre Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flyktningene fra Syria og Midtøsten som i disse dager rømmer fra krig og konflikt i hjemlandene preger nyhetsbildet over hele verden.

Kanskje det var derfor betjentene ved politistasjonen i Manchester ble noe perplekse da en mann kom inn i deres lokaler på mandag, og krevde å bli sendt tilbake til Iran.

- Veldig sint ung mann Mannen, som har oppholdt seg ulovlig i Storbritannia, forklarte at han var lut lei av hele Manchester, og at han foretrakk å bli deportert framfor å bli værende i byen.

- Mann arrestert tidligere ved resepsjonsskranken da han krevde å bli sendt hjem til Iran da han har fått nok at Manchester etter ti år, skriver Manchester-politiet på Twitter.

- En veldig sint ung mann som har oppholdt seg her ulovlig i 10 år. Merkelig hendelse, skriver de, og fortalte videre at immigrasjonsmyndighetene skulle ta over saken.

I går hadde saken tydeligvis blitt behandlet, men den forsmådde mannen ble nok skuffet over utfallet.

- Mannen som krevde å bli deportert da han var lei etter å ha bodd i Manchester i 10 år, må nok finne sin egen vei hjem. Han ble løslatt, skriver politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.