Illsint nekrolog fra mishandlede barn

- Vi feirer at du har gått bort, skriver barna til den avdøde kvinnen i USA.

TRYKKFEIL I NEKROLOG: Ifølge amerikanske medier døde kvinnnen 30. august 2013, ikke 30. september 2013, slik det står i nekrologen. Faksimile: Reno Gazette-Journal
TRYKKFEIL I NEKROLOG: Ifølge amerikanske medier døde kvinnnen 30. august 2013, ikke 30. september 2013, slik det står i nekrologen. Faksimile: Reno Gazette-JournalVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag 10. september rykket barna til avdøde Marianne Theresa Johnson-Reddick inn en nekrolog i lokalavisen Reno Gazette-Journal, skriver The Daily Dot.

Johnson-Reddick døde av kreft i en alder av 78 år i Reno i delstaten Nevada i USA. Moren drev angivelig en eskorteservice og barna levde store deler av livet sitt i fosterhjem

Nekrologen var innen vanlig hyllest til mor som har gått bort. I skarpe ordelag skriver datteren, Katherine Reddick, at moren har vært en forferdelig mor, som har neglisjert sine barn og utsatt dem for vold og tortur.

I nekrologen har det også sneket seg inn en trykkfeil, ifølge amerikanske medier. Kvinnen døde i august i år, ikke på den fremtidige datoen 30. september 2013.

Avisa beklager at nekrologen ble trykket, og har fjernet den fra sin internettside.

- Vi undersøker hvordan dette kunne skje, og hvordan vi skal følge opp saken, sier John Maher, ansvarlig redaktør i Reno Gazette-Journal.

Den omstridte nekrologen er svært direkte i sin beskrivelse av moren:

«Marianne Theresa Johnson-Reddick ble født 4. januar 1935 og døde alene 30. august 2013.

Seks av hennes åtte barn, som hun brukte en livstid på å torturere på alle tenkelige måter, har overlevd henne.
Mens hun neglisjerte og misbrukte sine små barn, nektet hun alle andre å bry seg og vise omsorg for dem. Da de ble voksne, forfulgte og torturerte hun enhver som barna hennes hadde mot til å elske. Alle hun møtte, voksne eller barn, ble utsatt for vold, kriminelle handlinger og hat.

På vegne av barna hennes, som hun på en ufordragelig måte utsatte for sitt onde og voldelige liv, feirer vi at hun har gått bort, og håper hun i «livet etter døden» gjenopplever hver eneste voldelige handling, ondskap og skam som hun påførte sine barn. Hennes overlevende barn skal nå leve resten av sine liv i forvissning om at vårt mareritt endelig har kommet til en slutt.

De fleste av oss har funnet fred i det å hjelpe andre som har blitt eksponert for barnemishandling og håper at denne beskjeden om hennes død kan gi nytt liv til vårt budskap. Å mishandle barn er utilgivelig, skamløst og kan ikke tolereres et humant samfunn. Vårt høyeste ønske nå er å bidra til en nasjonal bevegelse som er dedikert til å bekjempe barnemishandling i USA.»

NB! I nekrologen står at at kvinnen døde 30. september, men det stemmer naturligvis ikke - siden det er to uker til. Ifølge Huffington Post skyldes dette en trykkfeil, og den korrekte datoen er 30. august.