- Imponert over at han ikke har tatt en dag fri

Høyre-kollega Fabian Stang roser Per-Kristian Foss for å være åpen om hjerneslaget.

FIKK SLAG: Per-Kristian Foss fikk hjerneslag på nyåret. På tross av det har han skjøttet sine oppgaver på Stortinget gjennom en travel sesjon. Foto: FRANK KARLSEN / DAGBLADET
FIKK SLAG: Per-Kristian Foss fikk hjerneslag på nyåret. På tross av det har han skjøttet sine oppgaver på Stortinget gjennom en travel sesjon. Foto: FRANK KARLSEN / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg er imponert over at han ikke har tatt en dag fri eller gjemt seg, men fortsatt å gjøre jobben, sier Oslos ordfører Fabian Stang til Dagbladet.

Travel vinter Stang roser Høyre-kollega Per-Kristian Foss for å stå fram med hjerneslaget han ble rammet av på nyåret. På tross av slaget har 61-åringen skjøttet sine oppgaver på Stortinget i ettertid; blant annet har det vært en travel sesjon i kontroll- og konstitusjonskomiteen, med TV 2- og Lysbakken-saken.

- Jeg tror det kan være ålreit for mange som har vært utsatt for det samme, å se at han fortsetter i sitt virke og i tillegg er åpen om det, sier Stang.

Det var etter Stortingets første møte i januar at Foss fikk konstatert et lite slag, et såkalt drypp. Det har, etter hva Dagbladet erfarer, resultert i at den markante Høyre-politikeren er halt på det ene beinet, samt har taleproblemer som han går til logoped for å utbedre.

Foss, som snakker ut om sykdommen i morgendagens «Skavlan» på NRK1, forventer å bli helt frisk igjen.

- Jeg er imponert over hvordan han har trent og trent med logoped, og stått på for å komme fort tilbake igjen i den viktige oppgaven han har, sier Oslo-ordføreren om vennen og partifellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer