Imran meldte seg

Den drapssiktede Imran S. Ali, som har vært på flukt fra politiet siden Tøyen-drapet 8.januar, meldte seg i dag morges for politiet i Oslo, i følge Aftenposten Aften.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han sitter i avhør og forklarer seg nå, sier politiinspektør Reidar Brusgaard til Dagbladet.no. I går ble han kontaktet av Alis advokat Jon Christian Elden, som opplyste om at klienten ville melde seg i dag. - Jeg har ikke fått noen eksplisitt forklaring på hvorfor han har meldt seg, men jeg antar at vi vil få opplysninger gjennom avhøret, sier Brusgaard.

Politiet vil nå vurdere om Ali skal fremstilles for varetekstfengsling i morgen. Hvis Ali samtykker, kan han bli sittende i varetekt frem til tirsdag før han blir fremstilt for forhørsretten. Da skal to andre som også er fengslet i saken, fremstilles for forhørsretten igjen.

Ifølge Aftenposten Aften ble den drapssiktede mannen fulgt til politihuset på Grønland av storebroren Rizwan S. Ali og et annet B-gjeng-medlem, Suhel Afzal. Rizwan S. Ali hadde på seg skuddsikker vest.

MELDTE SEG: Den drapssiktede Imran S. Ali meldte seg for politiet i dag. Nå sitter han i avhør.