Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

AUF-LANDSMØTET

Ina overlevde 22. juli på mirakuløst vis - i helga velges hun til AUF-leder

Ina Libak (28) vil dra Arbeiderpartiet mot venstre, stoppe oljeboring i nord og krever en langt tøffere skattepolitikk for å bekjempe ulikhet.

AUF-SJEFEN: I oktober velges Ina Libak til ny AUF-leder. Hun beskrives som strategisk klok og som en dyktig debattant. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
AUF-SJEFEN: I oktober velges Ina Libak til ny AUF-leder. Hun beskrives som strategisk klok og som en dyktig debattant. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Vi kommer ikke langt med sosial boligbygging, skolemåltid og økt barnetrygd hvis vi ikke strammer inn i toppen; skatt på arv, hardere skattlegging av bolig, særlig bolig nummer to, tre og fire. Vi kan ikke drive Arbeiderpartiet bare med å gjøre gode ting i bunnen uten å sørge for at de som har mest bidrar mest, sier Ina Libak.

- Gå i oss sjøl

Forklaringen på Arbeiderpartiets nedtur har hun klart for seg.

- Mangel på tydelighet. Svaret er at Ap må gå til venstre og treffe på problembeskrivelse og begrepsbruk. Jeg møtte noen unge på Grønland fra familier med dårlig råd, som ikke oppfatter at det gjelder dem når vi snakker om fattigdom eller såkalte levekårsutfordringer. Vi burde virkelig gå i oss sjøl og benytte et gjenkjennelig språk.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?