SKRIVER BREV: Mohammed Ajmal Amir Qasab er kjent som den eneste overlevende terroristen etter angrepene i Mumbai. Nå skal han ha skrevet brev til pakistanske myndigheter. Foto: SCANPIX
SKRIVER BREV: Mohammed Ajmal Amir Qasab er kjent som den eneste overlevende terroristen etter angrepene i Mumbai. Nå skal han ha skrevet brev til pakistanske myndigheter. Foto: SCANPIXVis mer

India gir Pakistan brev fra Mumbai-angriper

Ønsker å møte Pakistans ambassadør i India.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

India kalte mandag en pakistansk diplomat inn på teppet for å overlevere et brev som er skrevet av angriperen som ble pågrepet i live under terrorangrepet i Mumbai.

I brevet skriver Mohammed Ajmal Amir Iman at han er pakistansk statsborger og at han ønsker å møte Pakistans ambassadør i India, ifølge Press Trust of India.

Iman skal tidligere ha forklart at han og de andre angriperne fikk opplæring av en pakistansk gruppe. India har derfor krevd at Pakistan pågriper og utleverer en rekke mistenkte personer til India.

Pakistan fastholder imidlertid at det ikke er lagt fram sikre bevis som viser at de som begikk terrorangrepet, hadde bakgrunn fra Pakistan.

(NTB)

 

FANGET: Dette bildet viser terroristen i indiske myndigheters varetekt på ukjent sted. Foto: SCANPIX
FANGET: Dette bildet viser terroristen i indiske myndigheters varetekt på ukjent sted. Foto: SCANPIX Vis mer