Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

India rystes av nok en voldtekt: Jente (4) bitt, mishandlet og voldtatt

- Vil ta et halvt år å operere.

PROTESTERER: Igjen og igjen protesterer indiske kvinner mot behandlingen av jenter og kvinner, som til stadighet utsettes for grove overgrep. Nå ryster nok en voldtekt landet. Bildet er fra en protest i New Delhi i september. Foto: REUTERS/Anindito Mukherjee/NTB Scanpix
PROTESTERER: Igjen og igjen protesterer indiske kvinner mot behandlingen av jenter og kvinner, som til stadighet utsettes for grove overgrep. Nå ryster nok en voldtekt landet. Bildet er fra en protest i New Delhi i september. Foto: REUTERS/Anindito Mukherjee/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): India rystes av nok en voldtekt, etter at en fire år gammel jente skal ha blitt lurt ut i jungelen i New Delhi. Der skal hun ha blitt voldtatt og utsatt for vold så brutal at det vil ta et halvt år å operere henne.

Det skriver blant andre indiske NDTV.

- Kan ikke beskrives «Foruten behandling for omfattende skader i tarmer og sine private deler, blåmerker og bitemerker over hele kroppen, vil hun trenge en rekke operasjoner over seks måneder, før hun er bedre», skriver NDTV.

Indisk politi har i ettermiddag pågrepet og siktet to menn for voldtekten, skriver NTB.

- Vi har pågrepet to menn, og vi forsøker å hjelpe offerets familie med å skaffe legehjelp til barnet, sier en polititalsmann

Jenta ble hasteoperert og skal nå være i stabil tilstand. Faren hennes tror det hele kan ha vært planlagt, skriver kanalen.

- En mann tok henne med ut i jungelen der en annen mann ventet. Hun ble voldtatt der. De ville drepe henne, men hørte en kvinne komme mot dem - så da forlot de henne, blodig. På en eller annen måte klarte hun å krabbe tilbake.

Swati Maliwal, en talskvinne for Dehli Commission for Women, har besøkt jenta på sykehuset.

- Besøkte den lille jenta. Tilstanden hennes kan ikke beskrives. Forferdelig. Foreldrene hennes er ekstremt fattige. Når vil denne fryktelige kriminaliteten i Dehli ta slutt? spør hun på Twitter.

- [Hun har] ekstreme sår, underlivet er helt ødelagt og hun er operert i to timer, skriver hun.
Jentas foreldre fant sin fire år gammel datter bevisstløs like ved en jernbanelinje i New Delhi for få dager siden. Ifølge politiet var jenta voldtatt og slått bevisstløs med steiner.

Skjer igjen og igjen Indiske medier sammenligner saken med voldtekten av medisinstudenten Jyoti Singh Pandey i samme by i 2012. Hun ble gjengvoldtatt og slått og voldtatt med en jernstang i 40 minutter inne på en buss.

Den 23 år gamle kvinnen ble så hardt skadd at hun tretten dager seinere døde på sykehus. Alle de seks voldtektsmennene ble dømt til døden.

Den gang ble det voldsomme protester rundt om i India, et av verdens farligste for jenter og kvinner. I år har 1 5000 voldtekter blitt meldt til politiet, selv om man frykter at tallet er langt høyere, ifølge BBC.

I mai i fjor ble to indiske jenter på 14 og 15 år funnet gjengvoldtatt og hengt. De to hadde trolig gått inn i skogen for å gå på do.

LES SAKEN: To indiske jenter (14 og 15) gjengvoldtatt og funnet hengt. Politiet handlet først etter store protester.

LES OGSÅ: Jyoti drømte om hus, bil og en framtid for seg selv og familien. Så ble hun gruppevoldtatt av fremmede menn.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!