Indisk mann (30) pågrepet for grov voldtekt i bakgård i Oslo

Hadde flybillett ut av Norge i dag.

ÅSTEDET:  Politiet har pågrepet en indisk statborger som er siktet for en grov voldtekt i denne delte baggården, sentralt på Grønland i Oslo sentrum. Foto: Politiet
ÅSTEDET: Politiet har pågrepet en indisk statborger som er siktet for en grov voldtekt i denne delte baggården, sentralt på Grønland i Oslo sentrum. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 30 år gammel indisk statborger er pågrepet og siktet for en voldtekt som fant sted i en bakgård på Grønland i Oslo natt til 23. september.

Det opplyser politiet i Oslo i en pressemelding.

Mannen ble pågrepet i går ettermiddag i Brugata i Oslo av en politipatrulje fra Oslo politidistrikts innsatsgruppe mot lommetyver, Han hadde da vært etterlyst internt i politiet siden fredag.

- Da mannen ble pågrepet, var han i besittelse av en flybillett til utlandet med avreise i dag, opplyser politiet.

Fryktet nye voldtekter Offeret, en kvinne i begynnelsen av 50-åra, ble funnet svært forkommen på Grønland etter den brutalte voldtekten. Hun skal da i tillegg til vodtekten ha blitt ranet og utsatt for grov vold og trusler. Ifølge politiet skal mannen plutselig ha skiftet adferd og overfalt kvinnen etter at de ankom bakgården i følge med hverandre.

Den grove voldsbruken gjorde at politiet forrige uke gikk ut og advarte mot at det de anså som en ustabil voldtektsmann, var på frifot i byen og at de fryktet han kunne begå nye overfall.

Flybillett til Polen Ifølge leder for avsnitt for seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt Kari-Janne Lid, ble mannen i slutten av august pågrepet for trusler og skadeverk i Oslo. På bakgrunn av dette antar politiet at mannnen har vært i Norge i minst noen ukers tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer