Flere uroligheter:

– Indisk militærleier under angrep i Kashmir

Angripes med granater.

TREFNINGER: Bildet viser en indisk patrulje langs grenseposten Gakhrial i Akhnoor, 48 kilometers fra Jammu i India. Det har vært flere angrep fra begge kanter i Kashmir de siste dagene. Foto: AP/Channi Anand/NTB-Scanpix
TREFNINGER: Bildet viser en indisk patrulje langs grenseposten Gakhrial i Akhnoor, 48 kilometers fra Jammu i India. Det har vært flere angrep fra begge kanter i Kashmir de siste dagene. Foto: AP/Channi Anand/NTB-Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Militante opprørere har angrepet en militærleir i den indiske delen av Kashmir med våpen og granater, sier en talsmann for hæren.

- En skuddveksling mellom soldater og angripere pågår fortsatt, sier oberst Rajesh Kalia til nyhetsbyrået AFP søndag kveld.

Politiet opplyser til AP at det er ukjent om opprørerne forsøker å ta seg inn i leiren, som ligger i garnisonsbyen Baramulla, 50 kilometer nordvest for den viktigste byen i Kashmir, Srinagar.

Det er foreløpig ikke meldt om sårede.

Angrepet skjer tre dager etter at den indiske hæren hevdet at de har utført «kirurgiske angrep» mot terrorgrupper på den pakistanske siden av delelinjen. Gruppene hadde angivelig utplassert utskytingsramper i området som skulle brukes i angrep mot indiske byer.

India beskylder Pakistan for å bevæpne og trene opprørere som kjemper for Kashmirs uavhengighet fra India eller fusjon med Pakistan, noe pakistanske myndigheter benekter.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer