Indiske menn anklagd for å ha bortført og voldtatt en utenlandsk kvinne

Flere tilfeller av grov sexvold ryster India - igjen.

ARRESTERT:  I alt fem menn er involvert i saken der en japansk kvinne skal ha blitt holdt som sexslave i lang tid. Her føres to av dem inn i Bankshall-rettsslokalet i den indiske storbyen Kolkata lørdag.  FOTO: REUTERS/Stringer
ARRESTERT: I alt fem menn er involvert i saken der en japansk kvinne skal ha blitt holdt som sexslave i lang tid. Her føres to av dem inn i Bankshall-rettsslokalet i den indiske storbyen Kolkata lørdag. FOTO: REUTERS/Stringer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): India rystes nok en gang av flere tilfeller av seksualiserte overgrep mot kvinner. 

I ett av tilfellene mistenkes en organisert voldtektsgjeng for å for å plukke ut kvinner som reiser alene. Nå er fem menn pågrepet for å ha bortført en japansk kvinne i en periode på angivelig tre uker. To av mennene er anklaget for å ha voldtatt kvinnen i løpet av perioden. Slektninger av mennene avviser anklagene, sier indisk politi.

Blant de pågrepne er to brødre som henvendte seg til kvinnen ved å utgi seg for å være turistguider. En av dem skal ifølge politiet øst i India snakke flytende japansk. 

Sexslave Kvinnen, som er 22 år gammel, har forklart at hun ble bortført i storbyen Kolkata allerede i november. Hun ble tatt med til turiststedet Digha på kysten der hun ble voldtatt og frastjålet et pengebeløp tilsvarende over 10 000 kroner, ifølge politiet. 

Deretter tok de henne til Bodh Gaya, buddhismens helligste sted og et populært pilgrims- og turistsenter, hvor hun skal ha blitt overlatt til andre gjengmedlemmer. 

Her ble hun holdt fange i flere uker og ble utsatt for nye overgrep. 2. juledag klarte kvinnen å rømme fra overgrepsmennene, skriver Japan Times. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.