Indonesia har funnet svart boks fra styrtet fly

Forsvant med 54 mennesker om bord.

38 FUNNET DØDE: Letemannskapene har funnet 38 døde etter at de i 9-tiden tirsdag morgen nådde fram til vraket av det indonesiske flyet som forsvant med 54 mennesker om bord over Papua i helgen. Foto: REUTERS/Handout via Indonesia's National Search and Rescue Agency/NTB Scanpix
38 FUNNET DØDE: Letemannskapene har funnet 38 døde etter at de i 9-tiden tirsdag morgen nådde fram til vraket av det indonesiske flyet som forsvant med 54 mennesker om bord over Papua i helgen. Foto: REUTERS/Handout via Indonesia's National Search and Rescue Agency/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Den svarte boksen fra Trigana Air ble funnet klokken 1.40 lokal tid, sier Julius Arivada Barata i transportdepartementet til nyhetsbyrået Reuters tirsdag morgen.

Fly er utstyrt med to såkalte svarte bokser, som egentlig er oransje og inneholder taleregistrator og ferdskriver. Det er ikke kjent hvilken som er funnet, men den kan gi en pekepinn om årsaken til styrten som kostet alle passasjerene om bord livet. Funnet skjedde kort tid etter at redningsmannskapene nådde åstedet.

Sjefen for Indonesias redningstjeneste, Bambang Soelistyo, sier at flyet ble funnet fullstendig knust og delvis utbrent.

- Våre redningsmannskaper har nådd åstedet. Flyet har styrtet, og det er fullstendig ødelagt, sier han til nyhetsbyrået AFP.

Letemannskapene har funnet 38 døde etter at de i 9-tiden tirsdag morgen nådde fram til vraket av det indonesiske flyet som forsvant med 54 mennesker om bord over Papua i helgen.

Sjefen for Indonesias redningstjeneste, Bambang Soelistyo sier at flyet var fullstendig knust og delvis utbrent.

- Våre redningsmannskaper har nådd åstedet. Flyet har styrtet, og det er fullstendig ødelagt, sa han til nyhetsbyrået AFP.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.