Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Indrefilet til 20 mill.

En søkkrik privatmann punger ut med nesten 20 millioner kroner for en fritidseiendom på Hellersøy i Lillesand-skjærgården.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette er oppimot pristaket, sier eiendomsmekler Gunnar S. Sædberg i Kristiansand. Den tidligere sørlandsrekorden var på usle 14 millioner, som forretningsmannen Kristian Gerhard Jebsen betalte i fjor for eiendommen Fjelldalsøy rett over sundet.

Eiendomsmekler Særberg vil ikke si et pip om hvem som som har kjøpt hytta. Derimot er mekleren full av godord om eiendommen.

- Her er det snakk om en av eiendomsmarkedets indrefileter, ja, til og med en av de innerste indrefiletene, illustrerer Sædberg.

Eiendommen er på 15 mål og har flere hundre meters strandlinje. Hovedhytta er på 140 kvadratmeter og gjestehytta på 44 kvadratmeter.

Tidligere direktør Otto Lorentz Larssen ved Kristiansands Jernstøperi A/S kjøpte stedet for 900 000 kroner i 1977. Stedet ble aldri annonsert offentlig for salg.