Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ine (12) funnet

Sørum (Dagbladet): Det ble en lang og kald natt for Ine (12). Klokken 19 torsdag kveld forsvant hun fra hjemmet. Først ute i morgentimene på fredag kom jenta til rette igjen, i god behold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allerede etter en time varslet foreldrene Rune og Sigrund Kristoffersen politiet om at jenta deres var savnet. Ine lider av Downs syndrom og forlater aldri hagen rundt familiens hus på Sørum. Da hun ble borte, skjønte de straks at noe var galt.

Store letemannskaper ble satt inn i løpet av natten. Helikopter søkte med varmesøkende kamera, men mørket og tåka gjorde arbeidet vanskelig. 6 hundepatruljer deltok også i letingen.

Det var en nabo som til slutt fant Ine. Rita Hansen fikk ikke sove og fulgte med i vinduet. Plutselig så hun den savnede jenta ute på et jorde, hun løp ut og fikk brakt jenta hjem igjen. Det var svært glade foreldre som møtte Dagbladet på trappa etter den lykkelige slutten på leteaksjonen. -

Ine var svært glad for å være hjemme igjen. Litt forfrossen, men veldig blid, forteller mamma Sigrund.

LYKKELIG UTGANG: Letemannskaper lette i flere timer etter den 12 år gamle jenta. I morgentimene kom hun til rette.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media