Influenser tapte kampen mot kreften:

Influenser (27) døde

Influenser døde etter seks år med hyppige oppdateringer om sykdomsforløpet.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer
Publisert

For seks år siden fikk Kassidy Pierson fra Minnesota i USA den tunge beskjeden om at hun hadde hudkreft, bare 21 år gammel.

Da hun fikk diagnosen valgte hun å gå ut på sosiale medier tidlig i sykdomsstadiet, for å gjøre folk bevisste på krefttypen, skriver The Independent.

Etter at TikTok kom fram i lyset som et av de store sosiale mediene har Kassidy benyttet seg av plattformen til å oppdatere med videoer om tilstanden sin.

Hun rakk å få en stor følgerskare før hun døde, på over 230 000 følgere.

Søstera delte dødsbudskapet

Kassidys siste video ble lagt ut 25. august, hvor hun sa at hun nøt været og endelig håpet på en god dag, etter å ha slitt med kvalme og slapphet. Hun fortalte følgere at hun ikke lenger kom til å legge ut daglige oppdateringer, siden sykdommen hadde gjort det umulig for henne.

@ohhkayypee

Just a little update! Wasn’t feeling great yesterday. Doing better today!##dying ##melanoma ##ChewyChattyPets ##MyTeacherWins ##MicroRaveWithRoni ##fyp

♬ original sound - Ohhkayypee

Så ble det stille fra Kassidy, og det ble ikke delt en video fra brukeren hennes på to uker. Da var det plutselig storesøstera Kasey Metzger som la ut et innlegg, med beskjeden om at lillesøstera hadde gått bort.

I videoklippet sier hun at Kassidy har tapt kampen mot kreften, men at hun ikke hadde hatt det vondt da hun døde.

- Hei TikTok. Jeg vet jeg ikke er ansiktet dere vil se. Jeg er Kassidys storesøster, og jeg lager denne videoen for å si at hun gikk bort. Hun var med forloveden sin da hun gikk bort. Hun var ikke alene, hun hadde ingen smerter, sier Kasey.

- Sjekk dere!

Videre snakker storesøstera om hvor mye Kassidy satt pris på følgerne sine på TikTok, da hun hele tiden mottok mye støtte for innleggene hun la ut.

- Jeg vet ikke hvor mange ganger hun bare brøt sammen, gråtende, fordi hun ikke kunne tro hvor mange mennesker som viste henne kjærlighet fra denne plattformen, sa Kasey tydelig rørt.

- Tusen takk for alt dere har gjort for henne.

Videre minner hun følgerne på hvor viktig det er å få sjekket seg hos en lege.

@ohhkayypee

There will be a slideshow video coming soon. Thank you for all your support. She was loved. And finally… get your skin checked.

♬ original sound - Ohhkayypee

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer