Israelsk TikTok-stjerne:

Influenser (28) er død

Idan Ohayon var kjent for sin lidenskap for mat, og for å fleipe med vekta.

GÅTT BORT: Idan Ohayon gikk bort i forrige uke, skriver avisa Yedioth Ahronoth. Foto: Jam Press
GÅTT BORT: Idan Ohayon gikk bort i forrige uke, skriver avisa Yedioth Ahronoth. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert

Den israelske influenseren og TikTok-stjerna Idan Ohayon er død, bare 28 år gammel. Det skriver den israelske storavisa Yedioth Ahronoth, som har fått dødsfallet bekreftet av familien.

28-åringens matvideoer gjorde ham til en av Israels største stjerner på TikTok, der han hadde nærmere 150 000 følgere og flere millioner videovisninger.

Han hadde også store følgerskarer på Instagram og YouTube.

Familien opplyser at den unge mannen døde av et «medisinsk problem», uten at de vil kommentere dødsårsaken ytterligere.

TABBE: Wilma Hägglund skulle ta en tatovering i underleppa. Nå er videoen hennes sett av ni millioner på Tiktok. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Fleipet med vekta

Idan Ohayon var ikke redd for å by på seg selv, og fleipet ofte med sin egen vekt i sine mange videosnutter, noe som gjorde ham til et populært fenomen i sosiale medier.

Ifølge Yedioth Ahronoth døde 28-åringen på Barzilai-sykehuset i den israelske havnebyen Ashkelon natt til onsdag forrige uke.

Begravelsen finner sted onsdag denne uka, i Kiryat Gat i det sørlige Israel. Ohayon etterlater seg en mor, samt en bror og søster.

Fansen er nå i sorg etter dødsfallet, og på TikTok har det strømmet inn med meldinger under de siste innleggene hans.

Realityshow

Tidligere i år deltok 28-åringen i realityshowet «The Creatoks» sammen med en rekke andre influensere fra Israel. Der kjempet de om å få tittelen «Israels beste innholdsprodusent».

Realitydeltakelsen gjorde 28-åringen enda mer populær i hjemlandet.

Tidligere i år sa Idan Ohayon i et intervju med Yedioth Ahronoth at han fikk massiv oppmerksomhet da han begynte å legge ut videoer på TikTok etter en pause fra sosiale medier.

- Plutselig hadde jeg fått 300 000 visninger på 24 timer, så da la jeg ut enda flere, og visningene fortsatte å komme. Jeg fant tilbake til mitt gamle liv og fikk masse følgere, og det var kult.

OVERRASKES: En kvinne som besøker et naturreservat på New Zealand, mister mobilen i vannet. Så skal hun prøve å få den opp. Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: @Samanthahawley / Tiktok Vis mer

Seinere ble han kontaktet av et byrå som fortalte at de ønsket å lage et realityshow med kjente folk fra sosiale medier.

- Først var jeg i tvil. Men da jeg googlet dem og fant ut at det var et seriøst byrå, dro jeg på audition, og da fortalte de meg at jeg hadde kommet med, uttalte Ohayon.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer