Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

[email protected] er her!

GARDERMOEN (Dagbladet): Telenor tar et aldri så lite tellerskritt i telehistorien på hovedflyplassen på Gardermoen i dag, når landets første multimedietelefon-kiosk blir tilgjengelig for publikum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Televerket stablet opp sin aller første røde, firkantede telefonkiosk på Amerika-kaia i Oslo i 1933, og i dag er det 12000 telefonkiosker spredd over hele landet.

Men nå er neste generasjon telefonkiosk på plass.

Den aller første [email protected] settes i drift på Gardermoen i dag, og her er det mulighet til å bruke telefon, sende og motta faks, surfe på Internett, sjekke e-posten eller koble seg til egen PC. Brukerne betaler med vanlige telekort og kredittkort, og prisen er den samme som for vanlig betalingstelefon.

- Folk har gjerne tilgang på disse teletjenestene når de er på kontoret. Dette er et forsøk på å tilby noe av det samme når de ikke er på kontoret, sier informasjonssjef Ole Tom Nomeland i Telenor Privat til Dagbladet.

Telenor skal i første omgang prøve ut [email protected] på de største flyplassene innenlands.

- Planen er å få opp inntil ti stykker på de store flyplassene i løpet av 1999, sier Nomeland.

Dagbladet testet herligheten og kunne lykkelig surfe inn siste nytt fra www.dagbladet.no til den beskjedne pris av ett tellerskritt.