Inga (5) frastjålet julegavene

Inga (5) brukte flere uker i barnehagen på å lage julegaver til hele familien. Men på en handlerunde med mamma var det en tyv som tok posen med gavene. - Jeg håper noen har tatt feil pose, så jeg kan få gavene tilbake, sier Inga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sorgen var stor da det gikk opp for lille Inga Waring fra Kampen i Oslo at alt slitet med juleforberedelser var bortkastet.

- Jeg har holdt på lenge med dem, og jeg tror ingen har stjålet dem med vilje, men jeg håper at Dagbladet kan hjelpe meg til å få gavene tilbake, sier hun.

Fredag var Inga ferdig med finstussen på alle gavene til familien. Sammen med mor skulle hun bare innom lekebutikken «Sprell» i Industrigata i Oslo for å handle gaver til noen av vennene sine, men på lekebutikken var det en dame som spurte om Inga kunne være modell for en cowboy-vest hun skulle kjøpe til en annen femåring.

I kaoset tok modelloppdraget oppmerksomheten fra den verdifulle gaveposen, og bare sekunder etter var det en frekkas som hadde snappet alle gavene.

- Jeg ble innmari lei meg.

- Hva vil du si til tyven, da?

- Du har tatt feil pose, gi meg gavene tilbake. Nå har jeg nesten ingenting å gi bort.

«Sko-Hagen»

Posen med g avene i var svart og hadde emblemet «Sko-Hagen». Inni posen var det flere gaver som var pakket inn i silkepapir, blant annet et glasslys, noen stearinlys og kort.

- Glasslykta skulle mamma og pappa få. Den hadde jeg brukt lang tid på, sier hun.

Selv om sorgen var stor da det gikk opp for henne at posen var borte, var det med et forunderlig klarsyn femåringen konstaterte:

«Det var dumt med gavene, mamma, men det viktigste er at vi har hverandre».

Vet du hvor gaveposen er, ta kontakt med Dagbladet på 22 31 06 00

BESTJÅLET: - Hvem har tatt gavene mine? spør Inga. På handletur med mamma var det en som tok posen hennes med nesten alle julegavene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer