MISTET FLYET: SVs tidligere barneminister Inga Marte Thorkildsen skulle være hovedtaler på partiets arrangementer i Bergen og på Askøy 1. mai, men hun mistet flyet og må dermed bli hjemme i Oslo 1. mai.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
MISTET FLYET: SVs tidligere barneminister Inga Marte Thorkildsen skulle være hovedtaler på partiets arrangementer i Bergen og på Askøy 1. mai, men hun mistet flyet og må dermed bli hjemme i Oslo 1. mai. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Inga Marte Thorkildsen skulle være hovedtaler på 1. mai-arrangementer i Bergen. Så mistet hun flyet

- Har aldri mista et fly før, og føler meg som en dust.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SVs tidligere barneminister Inga Marte Thorkildsen skulle være hovedtaler på partiets arrangementer i Bergen og på Askøy 1. mai, men hun mistet flyet og må dermed bli hjemme i Oslo 1. mai.

Thorkildsen skrev på sin Facebook-side onsdag kveld at tabben er et av hennes flaueste øyeblikk.

- Har aldri mista et fly før, og føler meg som en dust. Enten snakker vi her om etterdønning etter statsrådstida hvor evnen til å transportere seg selv etter hvert settes på harde prøver, eller så skyldes det rett og slett stress. Uansett, til dere som skulle høre talen i Bergen og på Askøy: Jeg er forferdelig, forferdelig lei meg! Og flau, skriver Thorkildsen.

Hun forteller også at tabben med å ta feil av flytidene også gikk ut over «en superreiseklar fireåring» som ville til Bergen.

- Kombinasjonen av at jeg ikke får sove på nattog og at jeg sto på Gardermoen med en fireåring som ikke har sett noe særlig til mammaen sin i det siste, gjorde at jeg ikke kom meg over, sier 37-åringen til Bergens Tidende.

Hun sammenligner tabben med den gangen hun ved en feiltakelse utløste voldsalarmen to ganger på fem minutter som statsråd.

Etter en markering ved Utøya-minnesmerket på Kleppestø, var planen at Thorkildsen skulle holde 1. mai-tale i Folkets Hus på Askøy klokka 11. Deretter skulle hun videre til Bergen SVs lunsj i Logen teater klokka 12, skriver avisen.

(NTB)