Ingebrigt banket Bill

Bill Clinton var hovedtaler. Ingebrigt Steen Jensen fikk mest applaus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Les også: Bill Clinton lurte fansen trill rundt

Bill Clinton skaffet i dag reklameguru og Dinamo-grunder Ingebrigt Steen Jensen et uhyre lydhørt og begeistret publikum. Konserthuset var fullpakket og angivelig over halvparten av de nesten 14000 hadde betalt billettprisen på 8000 kroner.

De ivrigste møtte fram alt i 10-tida, selv om dørene til salen ikke ble åpnet før klokka 11.30. Vi så landslagssjef Semb, komiker Thomas Giertsen Rimi-Hagen og Rune Gerhardsen, Anne Holt og Vegard Ullvang. Biskop Gunnar Stålsett velsignet også næringslivsledere, journalister og Dinamo-ansatte med sitt vennlige nærvær.

New Age

Mens publikum ventet på showet, rullet en behagelig strøm av New Age-musikk over høyttalerne. Dinamo-kloden roterte bedagelig på lerretet. Akkurat passe pompøst mens vi strevde med å få den fine gavepennen til å virke.

Multimedia-showet (i motsetning til stumfilm) startet med klipp fra Winston Churchills mest berømte tale («We shall fight on the beaches»), J.F. Kennedy erklærte seg berliner mens George Bush sr. ble litengjort med tabbeuttalelsen «Read my lips, no new taxes».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer