Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen alvorlig skadd i frontkollisjon i Skedsmo

To personer ble tatt med til Ahus etter en frontkollisjon som involverte tre biler på fylkesvei 120 i Skedsmo i Akershus. Ingen av dem er alvorlig skadd.

Møteulykke: Tre biler var involvert i en ulykke på fylkesvei 120 mellom Skedsmokorset og Kjeller. Ingen av de tre personene som satt i bilene, ble alvorlig skadd. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix.
Møteulykke: Tre biler var involvert i en ulykke på fylkesvei 120 mellom Skedsmokorset og Kjeller. Ingen av de tre personene som satt i bilene, ble alvorlig skadd. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 70-åra satt fastklemt etter ulykken, og han ble først betegnet som alvorlig skadd. Helsepersonell på stedet fastslo imidlertid etter hvert at skadene ikke var alvorlige, opplyser operasjonsleder Per Stenslet i Øst politidistrikt til NTB.

- Vi har tatt beslag i førerkortet hans. Han kjørte bilen som kom over i motgående kjørefelt, sier operasjonslederen.

Heller ikke den andre personen som ble tatt med til Ahus, ble alvorlig skadd. Den tredje personen som var involvert i ulykken, slapp uskadd fra det.

Ulykken skjedde på en tofelts vei. To av bilene kjørte i riktig fil i den ene retningen da en annen bil kom imot dem i samme felt.

Politiet meldte om ulykken på Twitter like etter klokken 18 onsdag. Veien ble stengt mens nødetatene jobbet på stedet. Det snødde og var glatt i området da ulykken skjedde.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!