- Ingen av de fem voldtok meg

- Det var ingen av de fem sentrale Frp-erne som var til stede på FpU-landsmøtet i fjor som voldtok meg, sier Cathrin Rustøen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er fryktelig lei meg over at de nå føler seg uthengt, og jeg beklager hvis min ordbruk på fylkesårsmøtet i Hordaland i helgen ble oppfattet slik at det var en av dem, sier Cathrin Rustøen til NTB.

Følte seg mistenkt

På fylkesårsmøtet lørdag sa Cathrin Rustøen fra talerstolen at hun var blitt voldtatt av en sentral tillitsvalgt i Frp. I Dagbladet mandag går fire av utsendingene fra moderpartiet, som var på ungdomspartiets landsmøte, ut med oppfordring til Cathrin Rustøen om å fortelle hvem som voldtok henne fordi de alle føler seg uthengt.

De fire Frp-utsendingene var politisk rådgiverer Peter N. Myhre, sekretariatsleder Per Arne Olsen og stortingsrepresentantene Ulf Erik Knudsen og Per Erik Monsen. I tillegg var nestleder Terje Søviknes utsending fra moderpartiet.

Beklager

- Det var ingen av disse fem som voldtok meg. Det har aldri vært min mening å henge ut dem. Jeg beklager veldig sterkt hvis min ordbruk var så dårlig at det jeg sa ble feiltolket slik at det gjaldt dem. Men det er mange FpU-ere som har tillitsverv i moderpartiet, sier Cathrin Rustøen.