Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen ekstrakonsert

Til tross for at alle billettene til Spice Girls' konsert i Oslo ble revet bort på under to timer, blir det ikke ekstrakonsert i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette også til tross for at Spice-jentene ikke har noen konserter de to påfølgende dagene etter konserten den 25. februar. Kanskje jentene i stedet vil se mer av Norge, som Mel B antydet overfor Dagbladet i Spania i forrige uke?

Flere billetter?

- Spice-toget er gått for denne gang. Det er derfor uaktuelt med en ekstrakonsert, sier Kristin Jacobsen i konsertarrangør Gunnar Eide A/S til Dagbladet.

7500 billetter ble revet bort i løpet av noen hektiske formiddagstimer lørdag, men konsertarrangøren vil muligens legge ut 500 billetter til. Dette er avhengig av Spice Girls' scenekonstruksjon, som ikke blir klar før i neste uke.

- Vi vil ha godt med plass på gulvet foran scenen. Derfor er det uaktuelt å legge ut flere billetter enn de 500, sier Jacobsen, som legger til at det er lagt opp til spesielle sikkerhetstiltak foran konserten.

I trygge hender

Årsaken er at det forventes mange små og unge i salen - og dette sammen med Mel B, Victoria, Geri, Mel C og Emma på scenen kan føre til rimelig ville og svette tilstander i Spektrum.

- Men vi kan berolige engstelige foreldre med at publikum er i trygge hender, sier Jacobsen.

Hele Norges coronakart