Dagbladets kilder:

Ingen enighet om krisepakka

Opposisjonen har vært enige seg imellom om krisepakka siden søndag formiddag. Men Høyre har foreløpig ikke sagt ja. Mandag morgen er de fremdeles ikke enige.

HÅNTRYKK: Flere fikk med seg at Erna Solberg glemte seg da regjeringen orienterte om tiltakene mot coronaviruset. Bilder fra NTB. Laget av Marte Nyløkken Helseth. 13.03.2020. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen enighet mellom opposisjonen på Stortinget og regjeringspartiene.

Det sier Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum til NTB mandag morgen.

– Alle partiene er enige om vesentlige forbedringer, men vi tar en ekstra runde for å lande en samlet pakke, sier Vedum. Partiene har satt seg en frist til klokka 10 om å bli enige om krisepakka.

Partiene på Stortinget har hele søndag sittet i forhandlinger om krisepakka til regjeringen. Tidligere i dag var beskjeden at forhandlingene fløt fint, og uten store problemer, men i løpet av søndagskvelden har noe endret seg.

Dagbladet blir fortalt at partiene nå belager seg på forhandlinger utover natta for å bli enige om endringer i krisepakka Erna Solberg presentert fredag. Og det er frustrasjon blant opposisjonen.

Dagbladet får bekreftet fra flere hold at Frp, Sp, Ap og SV har hatt en enighet seg imellom siden søndag formiddag.

Den enigheten gjelder, som Dagbladet har avslørt, blant annet bedre lønn for permitterte og krisepakke til selvstendig næringsdrivende.

Frustrasjonen stiger

Men Høyre har foreløpig ikke sluttet seg til dette, etter det Dagbladet forstår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.