Ingen er fredet når Siv skal prioritere hardere enn noen gang

Men til tross for sentralbanksjefens advarsel vil finansminister Siv Jensen fortsette å bruke mer penger.

STÅR PÅ SITT: Finansminister Siv Jensen ser ikke ut til å ha blitt nevneverdig påvirket av sentralbanksjefens bekymring for den økte bruken av oljepenger. Men hun åpner døra på gløtt for utvidelse av permitteringsregelverket. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet
STÅR PÅ SITT: Finansminister Siv Jensen ser ikke ut til å ha blitt nevneverdig påvirket av sentralbanksjefens bekymring for den økte bruken av oljepenger. Men hun åpner døra på gløtt for utvidelse av permitteringsregelverket. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I starten av mars samles regjeringen til budsjettkonferanse, hvor de skal fastsette rammer for forslaget til statsbudsjett for 2017. Finansminister Siv Jensen varsler tøffe tak. - Trangere økonomiske tider og utgifter knyttet til flyktningstrømmen er to store budsjettutfordringer som legger beslag på betydelige ressurser. Det betyr at vi er nødt til å prioritere tøffere, sier Siv Jensen til Dagbladet.  

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer