Ingen er som oss!

LONDON (Dagbladet): Sjansene for å få det til er ifølge matematikerne 1 til 500000: Sandra Stanley fikk først datteren Lisa, så tvillingene Emma og Lee - og så trillinger!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ekteparet Sandra og Colin Stanley fra Merseyside har klart det umulige. De tok like godt «the triple» da de fikk barn nylig. Det betyr at de først har fått ett barn, så tvillinger og deretter trillinger.

Skremmende

- Jeg har aldri hørt om noe liknende før, og heller ingen av mine kolleger, sier Liz Mealy ved kvinneklinikken i Liverpool.

- Tanken på å få tre barn, når du allerede har tre i tenårene, er skremmende. Jeg lurte på hvordan jeg skulle klare det, men nå kan vi ikke tenke oss livet uten de tre små, sier Sandy Stanley til den britiske avisa The Mirror.

Ekteparet har nok å henge fingrene i, men er vant til bleieskift. Da de for fjorten år siden ønsket at datteren Lisa skulle få en lekekamerat, fikk de like godt tvillinger.

Født for tidlig

Så gikk det mange år, før 37 år gamle Sandy Stanley oppdaget at hun var gravid igjen, denne gangen med tre. Svangerskapet forløp normalt, men barna - Scott, Amy og Edward - ble født seks uker for tidlig.

Først forrige lørdag ble de skrevet ut fra sykehuset, og siden har ikke familien hatt en rolig stund.

- Vi forsøker å sove innimellom slagene, men har du fått matet og lagt den ene, så er det en av de andre som skal ha stell. Barna trenger stell hele døgnet, sier pappa Colin Stanley (39) til The Mirror.

Faren jobber som bygningsarbeider, og har falt i søvn på jobben ved et par anledninger den siste uka.

Tok det fint

- Han tok det fint, og sa at det spiller ingen rolle. Jeg var mer bekymret for hvordan barna skulle ta det. Først ble de sjokkerte, men så begynte de å glede seg, sier Sandra Stanley.

Sjansen for at ekteparet får firlinger neste gang er en million til en.

DAGENS TRIPPEL: Den britiske avisa The Mirror forteller historien om rekordfamilen.