Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Ingen er som Steinar»

BRØNNØYSUND (Dagbladet): - Det er sørgelig reint menneskelig, men også politisk er det trasig, sier fiskeren Per Kåre Sortland (56) om Steinar Bastesens alvorlige sykdom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ivar Laukholm (35), som eier sports- og fritidsbutikken FritidsCompaniet, forteller at han har fått mye hjelp fra den kjente hvalfangeren.

- Da jeg drev restauranten Sjøstua, skjedde det av og til at jeg ikke fikk tak i hvalkjøtt. Da var Steinar i fryseren og hentet fram noe til meg, sier Laukholm.

Han mener Bastesen har betydd og betyr enormt mye for Nord-Norge, gjennom måten han er på, og beskriver ham som en ærlig rett-fram-person.

- Steinar står for det han sier. Jeg har aldri betraktet ham som moromann. Han er en seriøs mann som brenner for levevilkårene til oss som bor i Nord-Norge, mener Laukholm.

- Nå går vi og håper at han snart er på beina igjen. Ingen er som Steinar. Han er rett og slett uerstattelig.

[email protected]

SPENT: Gunleik Johnsen (72) kjenner Steinar Bastesen godt, og følger spent med på hvordan det går med ham.

BEKYMRET: Fiskeren Per Kåre Sortland i Brønnøysund håper at Steinar Bastesen snart er på beina igjen, og viser til hans store betydning for Nord-Norge og fiskerinæringen.Alle foto: TOM E. ØSTHUUS
FIKK HJELP: Ivar Laukholm drev i mange år restaurant, og fikk hvalkjøtt fra Bastesen når han sjøl gikk tom.
Hele Norges coronakart