Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen framgang etter dusør-kunngjøring

Nærmere 1 million kroner utlovd av Sigrid Schjetnes familie.

IKKE GJENNOMBRUDD: Politiet har ikke noe nytt å melde i saken om forsvunnede Sigrid Schjetne (16). Foto: PRIVAT / NTB SCANPIX
IKKE GJENNOMBRUDD: Politiet har ikke noe nytt å melde i saken om forsvunnede Sigrid Schjetne (16). Foto: PRIVAT / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har fortsatt ikke noe nytt å melde i saken om forsvunnede Sigrid Giskegjerde Schjetne (16). Dusøren som er utlovd, har så langt ikke ført til oppklarende tips.

Lørdag utlovet den savnede 16-åringens familie en dusør på nærmere en million kroner til den som kunne komme med oppklarende tips i saken.

Siden da har politiet fått inn rundt 80 tips, men ingen av dem har ført politiet nærmere å finne ut hva som har skjedd med Sigrid.

- Vi sitter nå med godt over 2000 tips, men vet likevel ikke hva som har skjedd med Sigrid, sier politioverbetjent i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, til NTB.

Politiet fortsetter etterforskningen i saken, men venter fremdeles på informasjon fra Facebook. Det sosiale nettstedet gikk i forrige uke med på å gi politiet alt de hadde fra Sigrids profil.

- Jeg har ikke fått det bekreftet at dette har kommet, men vet det er på vei, sier Metlid.

Mandag var det skolestart på Østensjø skole, og det ble i den forbindelse opprettet et kriseteam ved skolen. Samtidig trapper de frivillige ned søket etter 16-åringen, og varsler de vil ha to søk i uken framover.

Politiet gir ikke opp håpet om å finne Sigrid.

- Vi holder mange muligheter åpne, men har noen teorier om hva som kan ha skjedd. Vi har fortsatt et håp om å finne Sigrid i live, sier Metlid.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media