Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen framgang under samtaler i Beograd

Beograd (NTB-Reuters): Det ble ikke gjort framskritt under samtalene mellom NATOs øverstkommanderende i Europa Wesley Clark og Jugoslavias president Slobodan Milosevic i Beograd tirsdag, opplyste diplomater etter at det sju timer lange møtet var avsluttet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Disse opplysningene kom fra diplomater etter at det sju timer lange møtet var over.

- Vi kom ingen vei, sa en høyt rangert diplomat da Clark og formannen i NATOs militærkomite Klaus Naumann allerede var på vei tilbake til Brussel for å avlegge rapport.

Clark hadde sagt før møtet at Milosevic ikke måtte være i tvil om NATOs engasjement for å få til en politisk løsning på Kosovo-konflikten, om nødvendig ved bruk av makt.

NATO-toppene skulle gi Milosevic klar beskjed om hva det internasjonale samfunnet forventer: Han må omgjøre beslutningen om å utvise lederen for OSSE-observatørene i Kosovo, William Walker, han må la etterforskere fra FNs krigsforbryterdomstol få adgang til Kosovo og han må tøyle sine soldater og politistyrker, som i dag igjen var i aksjon mot landsbyer sør for provinshovedstaden Pristina.

(NTB-REUTER)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling