Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen funn etter søk i Vorma

Politiet på Romerike søkte også lørdag med dykkere etter en mann i 50-årene, som de antar har falt i Vorma ved Eidsvoll.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dykkere søkte etter mannen både fredag og lørdag, men avsluttet søket foreløpig ved 13-tiden lørdag. Operasjonsleder i Romerike politidistrikt Anders Buvarp sier at søket vil bli gjenopptatt.

- Vi har ikke gjort noen nye funn i dag, og har heller ikke fått noen nye opplysninger, sier Buvarp til NTB.

Det var funnet av en sykkel, klær, nøkler og andre eiendeler ved Eidsvoll båthavn som gjorde at søket ble igangsatt fredag. Det er stri strøm i området.

Politiet hadde i løpet av fredag også fått meldinger om at 50-åringen skal ha blitt observert andre steder i distriktet.

- Vi har også fått meldinger fra personer som så en person svømme i Vorma rundt klokka 16.10 torsdag. Om han kom seg over, vites ikke. Derfor er vi interessert i flere opplysninger rundt akkurat det, opplyste operasjonsleder Terje Skaftnes til Romerikes Blad fredag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!