Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen funnet inne i Sleipner-vraket

Den siste omkomne etter Sleipner-ulykken ble ikke funnet da politiet gjennomførte en foreløpig undersøkelse av vraket som ble hevet i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra 15 meters dyp ble vraket hevet opp av en kranbåt og satt på en lekter. Lekteren skal nå frakte vraket til Stord for nærmere undersøkelser. Vraket så ut til å være i en svært dårlig forfatning. Toppen av skipet var brukket og bøyd forover. Brukne metallplater, isolasjon, ledninger og innredning fra båten lå om hverandre i vraket. Flere oransje redningsvester fløt opp da vraket ble hevet fra sjøen i en vik ved Lyngholm i Sveio.

Etter at vraket var plassert på en lekter gjennomførte politiet en foreløpig undersøkelse for å se om de kunne finne den siste av de omkomne i Sleipner-ulykken, Arne Halvor Aasebø, om bord i vraket. Politiførstebetjent Sven Johannessen i Hordaland politidistrikt opplyser til NTB at det ikke ble gjort noe funn.

(NTB)