INGEN VANT: Celeste Montgomery kjøpte lodd i håp om å bli milliardær, men hun og millioner av andre amerikanere må vente på tirsdagens trekning i superlotteriet Mega Millions. Foto: Jonathan Alcorn / Reuters
INGEN VANT: Celeste Montgomery kjøpte lodd i håp om å bli milliardær, men hun og millioner av andre amerikanere må vente på tirsdagens trekning i superlotteriet Mega Millions. Foto: Jonathan Alcorn / ReutersVis mer

Ingen hadde lottorekka som ga 2,6 milliarder

Nå vokser jackpoten videre til over tre milliarder før neste trekning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nattas Mega Millions-trekning i USA ga tallene 27-26-24-19-70 med 12 som «Mega Ball»-nummer, men på fredag den 13. klarte ingen å stikke av med jackpoten på 425 millioner dollar (2,6 milliarder kroner).

Potten på 425 millioner dollar er den fjerde største i superlotteriets historie og potten i tirsdagens trekning vil være 550 millioner dollar - den nest største i historien.

Den vanvittige summene har ført til lottofeber i USA, der Mega Millions spilles i 47 delstater. I timene før nattas trekning ble det solgt lodd for 500 000 dollar i timen.

For å vinne må man ha alle de fem tallene pluss ekstratallet. Vinnersjansen er 1 til 258,9 millioner. Ifølge lotteriet var 32 prosent av kombinasjonene solgt før nattas trekning.

Mega Millions er forøvrig en pleonasme. Mega betyr million på gresk.