Ingen har meldt seg for politiet

Politiet har ikke fått tilbakemelding fra personer som kan være viktige kilder for å oppklare drapet på en 38 år gammel mann fra Åsane. 38-åringen ble mandag kveld funnet drept ved Gjervik kai i Lindås i Hordaland, skutt i hodet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

38-åringen skulle på jobb i Fyllingsdalen søndag kveld, og han fortalte sin far, som han bodde sammen med, at det var ordnet med skyss.

Den eller de personene som skal ha hentet ham hjemme, har ennå ikke meldt seg. Politiet ba i går den eller disse personene ta kontakt.

- Det kan være flere grunner til at den eller de personene ikke har meldt seg. Men jo flere dager det går uten at vedkommende tar kontakt, jo mer interessant blir det for oss, sier politiadvokat Ole Bjørn Mevatne i Hordaland politidistrikt til NTB.

Ingen av eierne eller førerne av tre biler som er observert ved tilkjøringsveien til Gjervik kai, har meldt seg til politiet. En av bilene er en amerikansk lysegrå og rød varebil uten støtfanger bak. Tre menn ble observert idet de gikk fra bilen og ned mot kaien. Dessuten sto to andre røde personbiler parkert ved veien ned til kaien.

Politiet undersøkte i dag sjøområdet utenfor stedet der 38-åringen ble funnet drept, men uten resultat.

Foreløpig vet ikke politiet motivet for drapet. De har heller ingen mistenkte i saken. (NTB)