Ingen har sett Veronica (22) på 14 dager

Kripos kobles nå inn i saken.

SAVNET: Veronica Heggheim Stegegjerdet (22). Foto: PRIVAT
SAVNET: Veronica Heggheim Stegegjerdet (22). Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Veronica Heggheim Stegegjerdet (22) fra Årøy utenfor Sogndal ble sist sett lørdag for to uker siden. Etter to dager ble kvinnen meldt savnet, og en stor leteaksjon ble satt i gang, bl.a. med ubåtsøk. Så langt har letingen vært resultatløs, og Kripos kobles nå inn i saken, melder NRK Sogn og Fjordane.

- Kripos skal hjelpe til med å analysere innsamlede data, sier Inge Værøy, operasjonsleder ved Sogn og Fjordane politidistrikt, til Dagbladet.

Frivillig-søk Letingen etter Stegegjerdet ble avsluttet i går. Værøy opplyser at en ny leteaksjon med frivillige nå i morgentimene er under planlegging på Sogndal og Leikanger lensmannskontor.

- Vi jobber veldig bredt, og har hatt vitneavhør av bl.a. venner og familie, sier operasjonslederen.

Politiet har ikke grunnlag for å mistenke at noe kriminelt ligger bak forsvinningen.

- Men vi holder alle muligheter åpne, sier Værøy.

Ifølge Bergens Tidende har politiet tatt beslag i 22-åringens PC og mobil, og finner det påfallende at sistnevnte er lagt igjen hjemme.

Varebil sjekket ut Den siste sikre observasjonen av Stegegjerdet ble gjort i Sogndal sentrum lørdag 25. oktober. En mørk varebil var en stund i søkelyset, men politiet har nå kontroll på denne. Det samme gjelder tre personer som ble sett med mye bagasje på bussholdeplassen i Årøy helga 22-årigen forsvant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer