Ingen hjelp å få ved Sterling-konkurs

Trine (25) fikk ødelagt bursdagsgaven. - Ingen rettigheter, sier Europeiske-direktør-

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Håper du hjelp fra reiseforsikringen din fordi Sterling er konkurs? Da må du se andre steder etter en utstrakt hånd.

- Generelt er det ingen rettigheter som gjelder når årsaken er konkurs i selskapet, sier direktør i Europeiske reiseforsikring Harald Hollerud til DB.no.

Ingen mat og drikke

Nordmenn som sitter fast i utlandet og må betale for hotell og mat kan heller ikke vente seg en utstrakt hånd fra forsikringsselskapet.

- Dette gjelder for alle reiseforsikringsselskap. Konkurs for selskaper er dessverre ikke dekket av forsikringen, sier Hollerud.

- Det er dessverre en risiko som kunden løper.

- Utrolig surt!

Trine Lise Olsson (25) er ekstra skuffet over konkursen. Siden hun bestilte billetter til Roma for seg og samboeren i juni har hun gledet seg til bursdagsoverraskelsen.

<strong><b>PÅ BAKKEN:</strong></b> Flyselskapet Sterling slår seg selv konkurs, mog alle flyvninger fra og med i dag har stoppet. Arkivfoto: SCANPIX
PÅ BAKKEN: Flyselskapet Sterling slår seg selv konkurs, mog alle flyvninger fra og med i dag har stoppet. Arkivfoto: SCANPIX Vis mer

- Nå ser ut som 30-års gaven til gubben (som han ikke visste noe om) går en viss plass.. Utrolig surt!!, skriver hun i en sms til DB.no.

På vei til barnehagen i morges med minsten, forteller hun at Sterling kontaktet dem allerede mandag.

- Sterling fortalte at flyet torsdag neste uke var kansellert og at vi måtte mellomlande og dermed fikk mindre tid i Roma. Norwegian skulle ta oss ned dit, men nå har jeg ikke hørt noe om returen.

Nå spøker det for turen til Roma for Trine og samboeren. Sammen med flere tusen andre Sterling-kunder venter de i spenning på hva som vil skje med feriedrømmen.

OVERRASKELSEN SPRAKK: Trine Lise Olsson (25) er ekstra skuffet over konkursen. Roma-turen ryker kanskje.
- KONKURS IKKE DEKKET: Direktør i Europeiske reiseforsikring Harald Hollerud.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer