Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ingen hjelper når kvinnen blir brutalt overfalt

- Folk valgte å trekke på skuldrene og fortsette dagen som om ikke noe hadde skjedd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Video fra et overvåkningskamera viser øyeblikket en (33) år gammel kvinne blir brutalt overfalt av fire personer, som forsøker å tilrane seg sekken hennes.

Hendelsen fant sted fredag forrige uke i Porto Alegre i Brasil. Thais Del Rio (33) gikk nedover gaten tidlig om morgenen, da hun plutselig ble stoppet av fire personer.

- Kan ikke stole på medmennesker Videoen viser at de fire tar tak i kvinnen, og drar henne mellom to biler. Der blir hun slått gjentatte ganger, uten at noen av de forbipasserende griper inn.

- Det som overrasker meg er at jeg ikke kan stole på mine medmennesker. Folk som var veldig nære, men som valgte å trekke på skuldrene og fortsette dagen som om ikke noe hadde skjedd. Å ikke hjelpe noen er også en voldelig handling, skriver hun i en kommentar på Facebook - gjengitt av Yahoo News

Mennene skal ha krevd å få sekken hennes, men Del Rio nektet å gi fra seg noe som helst.

- Jeg vet ikke om jeg gjorde det rette, sier hun om valget om å ikke gi fra seg sekken.

- Jeg anbefaler ikke at noen andre gjør det samme, langt fra det. Vi er nødt til å se på de virkelige årsakene til at det er så mye vold i samfunnet vårt, sier hun videre.

Arresterte tre tenåringer Videoen viser at Del Rio blir slått av flere av gjerningsmennene gjentatte ganger, før de drar henne ned på bakken. Hun hevder at en av gjerningsmennene hadde en pistol, som ikke vises på overvåkningsvideoen.

- Da jeg fikk en pistol pekt mot meg, sa jeg at jeg hadde en sønn som ventet på meg hjemme. Svaret jeg fikk var et slag i ansiktet.

Politiet arresterte fire personer kort tid etter hendelsen, mistenkt for å stå bak overfallet. Blant dem tre mindreårige på 12, 15 og 17 år, i tillegg til en 41 år gammel mann politiet mener ledet gjengen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media